Over

Over

Met ’t Dorp brengen we mensen bij elkaar die zich samen willen inzetten voor een nog beter Boechout en Vremde. We zijn als burgerbeweging onafhankelijke en ongebonden. We hebben geen enkele band heeft met een bestaande politieke partij of belangengroep.

Sinds de verkiezingen hebben we drie vertegenwoordigers in de gemeenteraad die mee helpen om onze grote droom waar te maken: burgers meer inspraak geven in de lokale besluitvorming.

Wij vinden dat iedereen die in Boechout en Vremde woont volop de kans moet krijgen om mee de toekomst van ons dorp vorm te geven.

Wij geloven in transparantie en participatie. In gelijkwaardigheid en respect.

We vertrekken niet van een ideologie, maar van uitdagingen. We denken niet dat we de waarheid in pacht hebben, maar willen samen zoeken naar oplossingen.

We dromen van een beleid dat mensen verbindt in plaats van verdeelt. Dat ons volop de kans geeft om van mening te verschillen, maar niet tegen elkaar opzet.

Zin om mee te doen? Mail naar info@tdorpboechoutvremde.be

2 reacties

  1. Anoniem

    3000 jongeren die de petitie Red de Dreef tekenden. Zijn dit ook dezelfde die dagelijks hun afval her en der achterlaten, te luidde muziek afspelen ‘avonds en verhinderd worden “te leven” ?
    Met cijfers en mooie woorden is alles in een “eigenbelang” te verwoorden.

  2. Rik

    Deze jongere (°1955) heeft ook de petitie getekend en hoopt van harte dat uw anonieme commentaar ironisch bedoeld was. Al heeft deze jongere (die nooit ergens afval achterlaat) daar eigenlijk zo zijn twijfels bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *